Γιατί Ampoule Concentrates

Χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει η περιποίησή μας στο σπίτι να έχει συγκεκριμένη συσκευασία και πολύ ποιο συγκεκριμένη μορφή: κρέμα, ορός, καθαριστικό, όλα σε συσκευασίες πολλαπλών χρήσεων που ανοίγουν και κλείνουν σε καθημερινή βάση μέχρι να τελειώσει το προϊόν.

Πρώτη η Babor to 1956 πρότεινε στοχευμένες θεραπείες για το σπίτι σε συσκευασία αμπούλας μίας χρήσης. Γιατί συνέβη αυτό;

Τα concentrates της Babor περιέχουν την πεμπτουσία μιας θεραπευτικής αγωγής. Πρόκειται λοιπόν για μία εξειδικευμένη, συμπυκνωμένη θεραπεία, που περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια συστατικά με μία θεραπεία στην επαγγελματική καμπίνα, με τη διαφορά ότι είναι συσκευασμένη σε μονοδόσεις, σε μορφή αμπούλας.

Ο καθένας επομένως μπορεί πλέον να φτιάξει στο σπίτι του τη δική του καμπίνα ομορφιάς, με επαγγελματικές εφαρμογές, έχοντας στη διάθεσή του

Μπορείς να βρεις πλήθος λύσεων σε concentrates, από βαθιά ενυδάτωση, ρύθμιση της λιπαρότητας, έλεγχο της ακμής, μέχρι αντιγηραντικές θεραπείες, ρετινόλη, lifting ή απευαισθητοποίηση.

Το παραπάνω link οδηγεί στο επίσημο site της Babor, στο οποίο μπορείτε να δείτε όλη τη διαθέσιμη γκάμα σε concentrates.

Μερικές συμβουλές:

  1. Αν δε γνωρίζεις ποιο concentrate είνα για εσένα, στείλε μου μήνυμα. Πρόκειται για επαγγελματικά προϊόντα, μην αγοράσεις κάτι που δεν κάνει για το δέρμα σου.

  2. Οι αμπούλες είναι για χρήση πριν κοιμηθούμε (βράδυ) γιατί τότε έχουν τη μέγιστη δράση τους. Κάποιες όμως, όπως οι Perfect Glow, είναι τέλειες για χρήση πριν τη βόλτα μας ή πριν το μαγιγιάζ, γιατί δημιουργούν τον τέλειο καμβά ριν την εφαρμογή του make up.

  3. Μην ανακατεύεις αμπούλες το ίδιο βράδυ. Αντιθέτως, με τη βοήθεια ενός ειδικού, κάνε το δικό σου mix από concentrates, που θα μπορείς να αλλάζεις από μέρα σε μέρα. Κάποιες συσκευασίες περιέχουν ήδη mix από διαφορετικές αμπούλες, τις οποίες χρησιμοποιείς με τη σειρά, μία κάθε βράδυ!

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να μιλήσεις μαζί μου πατώντας το εικονίδιο του messenger που εμφανίζεται στη σελίδα αυτή.

Next
Next

Το “καλύτερο” laser…