Βιταμίνη C - Ολοκληρωμένη Θεραπεία

Αν χρειάζεσαι σύσφιξη στην περιοχή του προσώπου, των ματιών και του λαιμού, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο!

Η θεραπεία Firm & Glow δημιουργήθηκε για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα της βιταμίνης C σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό.

Η δράση της βιταμίνης C δεν είναι μόνο λευκαντική και αντιοξειδωτική. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητος παράγοντας για τη σύνθεση του κολλαγόνου. Όταν υπάρχει σε ικανοποιητικές ποσότητες στον οργανισμό, ευνοείται η σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα. Σε διαφορετική περίπτωση, η μειωμένη παρουσία της έχει σαν αποτέλεσμα να εξοικονομείται η χρήση της στο δέρμα και να δίνεται προτεραιότητα σε άλλες σημαντικότερες βιοχημικές αντιδράσεις του σώματος, όπου η παρουσία της κρίνεται πιο αναγκαία.

Η θεραπεία ξεκινά με καθαρισμό του προσώπου με προϊόντα και στη συνέχεια δερμοαπόξεση με κεφαλές από διαμάντι. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα αναζωογονείται και καθαρίζεται σε βάθος ώστε να έχουμε τη μέγιστη εισχώρηση της βιταμίνης C.

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ραδιοσυχνότητες με τετραπολική κεφαλή σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό. Η διαδικασία περιέχει και μία πολύ ευχάριστη και αναζωογονητική μάλαξη που κάνει το ίδιο το μηχάνημα στο δέρμα, ώστε να έχουμε καλύτερη αιμάτωση και καλύτερη εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι η σύσφιξη μέσω του έντονου ερεθισμού των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία ευνοείται ακόμη περισσότερο από τη βιταμίνη C που έπεται στη θεραπεία.

Εφαρμόζουμε λοιπόν αμέσως μετά τη βιταμίνη C η οποία είναι σταθεροποιημένης μορφής, ώστε να μείνει στο δέρμα άθικτη για να δράσει μόνο όταν χρειάζεται. Οι μη σταθεροποιημένες μορφές δυστυχώς αντιδρούν εύκολα με το οξυγόνο του αέρα και απενεργοποιούνται. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε.

Η συνεδρία Firm & Glow τελειώνει με μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που δημιουργεί το κατάλληλο πειβάλλον για τη μέγιστη διείσδυση και δράση της βιταμίνης C.

Μπορείς να συνεχίσεις την κούρα με τα προϊόντα βιταμίνης C που θα σου προτείνει η αισθητικός, στο σπίτι.

Κλείσε το ραντεβού σου για τη θεραπεία Firm & Glow στα Fabulous, όσο είναι ακόμη σε προσφορά!

Για το SUPER πακέτο Firm & Glow δες τα Super Packs:

Previous
Previous

10 πράγματα για τα Element (…που πιθανόν δε γνωρίζεις!)

Next
Next

Bach Remedies