Υπεύθυνα μόνο!

Η προσφορά λήγει 2 Μαίου 2023.


Διάβασε αυτό το άρθρο αν σε ενδιαφέρει:

  1. Να μάθεις για την πολιτική ακυρώσεων των Element, η οποία έχει αυστηροποιηθεί, ώστε να μη χάσεις τα αγορασμένα ραντεβού σου.

  2. Το δικαίωμα σου στην άμεση επιστροφή χρημάτων για υπηρεσίες που δεν έχεις εκτελέσει.

  3. Το δικαίωμα στα δώρα που περιλαμβάνει η τρέχουσα προσφορά.


Ο μόνος εχθρός των χαμηλών χρεώσεων για τις υπηρεσίες μας είναι οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής! Τα κενά που δημιουργούνται μας αφαιρούν τη δυνατότητα να προσφέρουμε πραγματικά δυνατές μειώσεις. Αντί όμως να πάρουμε την εύκολη απόφαση και να αυξήσουμε κι άλλο τις τιμές, προτιμήσαμε να κάνουμε τα παρακάτω:

  • Να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα, αντιθέτως να επενδύσουμε σε νέα μηχανήματα υψηλής ισχύος.

  • Να αυστηροποιήσουμε την πολιτική ακυρώσεων στο χώρο. Πλέον η πολιτική των Element για τις ακυρώσεις μπορεί να είναι και η πιο αυστηρή στην Ελλάδα!

  • Να κλείσουμε σταδιακά την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας για “στρατηγικούς ακυρωτές”. …ναι, υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας!

  • Να προσελκύσουμε ανθρώπους που θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους, στη χαμηλότερη τιμή και έχουν σκοπό να έρχονται στα ραντεβού τους.

Σήμερα και για τις επόμενες 7 ημέρες ξεκινά μια νέα προσφορά, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ: laser αποτρίχωση για πόδια, μασχάλες και μπικίνι, με κόστος μόνο 69€/συνεδρία, δυνατότητα αγοράς όσων συνεδριών θέλεις, χωρίς υποχρέωση πακέτου και για κάθε συνεδρία, ΔΩΡΟ μία μεσοθεραπεία προσώπου Pro Microneedling Dermalogica.

Μια τέτοια προσφορά δε θα μπορούσε να σταθεί σε καμία περίπτωση, αν όσοι την αγόραζαν ακύρωναν συστηματικά την τελευταία στιγμή τα ραντεβού τους και απαιτούσαν νέα κράτηση. Αν έχεις σκοπό να ακυρώνεις τα ραντεβού σου συχνά, ή δεν έχεις ξεκάθαρο πρόγραμμα, στο λέμε από τώρα χωρίς περιστροφές, μην κλείσεις κανένα ραντεβού σ’εμάς γιατί δε θα περάσεις καλά. Κι αυτό γιατί:

Στα Element έχεις δικαίωμα να αλλάξεις ή να ακυρώσεις τα ραντεβού σου χωρίς καμία επίπτωση και όσες φορές θέλεις, μέχρι 48 ώρες πριν την κράτηση. Πέραν αυτού του χρονικού ορίου το ραντεβού σου ούτε αλλάζει, ούτε ακυρώνεται κι αν δεν παρουσιαστείς σε αυτό, χρεώνεται κανονικά, χωρίς καμία εξαίρεση.

Αντιθέτως, αν δεν έχεις κάνει κρατήσεις από το πακέτο σου, ή αν οι κρατήσεις σου είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια των 48 ωρών, μπορείς να ακυρώσεις μεμονωμένα ραντεβού, ή ολόκληρα πακέτα, ζητώντας τα χρήματά σου πίσω. Αυτό μπορεί να γίνει και με ένα τηλεφώνημα και η επιστροφή πραγματοποιείται άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση.


Με την αγορά των μεμονωμένων συνεδριών laser θα λάβεις έναν κωδικό στο email σου. Ο κωδικός αυτός ισχύει για δύο κρατήσεις: για τη συνεδρία laser και για τη συνεδρία ΔΩΡΟ της μεσοθεραπείας. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για τα ραντεβού laser, τα δώρα δεν ισχύουν κι αν έχουν εκτελεστεί, αφαιρούνται από το συνολικό ποσό. Όλα τα ραντεβού, τόσο για τη laser συνεδρία, όσο και για τη ΔΩΡΟ μεσοθεραπεία, κλείνονται στο www.smoothyou.gr.


Σε ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνεις τόσα χρόνια στα Element!

Previous
Previous

Μεσοθεραπεία Καθαρισμού & Ανάπλασης dermalogica

Next
Next

Leave On Face Peel: γιατί τα αγαπάμε!