Brand Ambassadors

Κανένα κέντρο ομορφιάς/πολυδύναμο/ιατρείο/εργαστήριο αισθητικής στο Ηράκλειο δεν έχει γίνει ποτέ brand ambassador κανενός οίκου ομορφιάς! …εκτός από τα Element, που μέχρι σήμερα κατέχουν δύο τέτοιους τίτλους από δύο τεράστια παγκόσμια brands.

Πως γίνεται κανείς brand ambassador: το πρώτο πράγμα που απαιτείται είναι η εκπαίδευση. Αν δεν υπάρχει ικανότητα για σωστή εφαρμογή ώστε να αναδειχθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί σε κάποιον η δυνατότητα να αντιπροσωπεύσει με τη δουλειά του κάποιο brand. Η εκπαίδευση φυσικά θα πρέπει να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να υπάρχει σταθερά εκσυγχρονισμός. Η μησυμμετοχή σε εκπαιδεύσεις σημαίνει αφαίρεση του τίτλου του Ambassador.

Τι εννοούμε με τον όρο εκπαίδευση στην αισθητική: εκπαίδευση σίγουρα δε σημαίνει συνάντηση αισθητικών για ενημέρωση από εταιρίες που δε γνωρίζουν, ώστε να βγουν φωτογραφίες στο instagram. Η πραγματική εκπαίδευση περιλαμβάνει πιστοποιημένους εκπαιδευτές, ύλη, θεωρία, πρακτική εξάσκηση και κάποιες φορές και εξετάσεις. Μπορεί να απαιτηθούν ταξίδια εκτός έδρας, επιπλέον έξοδα και φυσικά πολλές ώρες παρακολούθησης σεμιναρίων για να υπάρξει πιστοποίηση.

Τι άλλο χρειάζεται για να είναι κανείς brand ammbassador: εκτός από την εκπαίδευση και το συνεχόμενο εκσυγχρονισμό, θα πρέπει φυσικά να γίνεται ορθή εφαρμογή των πρωτοκόλλων, ώστε να έχουμε το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που στην ουσία ζητούν οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς για να δώσουν τον τίτλο του Ambassador σε ένα εργαστήριο αισθητικής. Και για να υπάρχει αποτέλεσμα θα πρέπει όλη αυτή η εκπαίδευση να περνά στον επισκέπτη και να μεταφράζεται σε σωστή επιλογή εφαρμογών και συνοδευτικών σκευασμάτων για χρήση στο σπίτι.

Διπλή αναγνώριση!

Τα Element αυτή τη στιγμή διατηρούν τον τίτλο του Brand Ambassador δύο μεγάλων οίκων ομορφιάς:

  1. Της Dermalogica, του μεγαλύτερου brand επαγγελματικών προϊόντων στον κόσμο, που διατηρεί συγχρόνως και το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό για το δέρμα.

  2. Της Skeyndor, της μεγαλύτερης ισπανικής εταιρίας επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, που δραστηριοποιείται σε 45 χώρες και διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα εκπαιδευτικά συστήματα παγκοσμίως.

Αν ψάχνεις λοιπόν Αληθινή Αισθητική®, πιστοποιημένες εφαρμογές, ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, ενημερώνουν με ειλικρίνεια, εφαρμόζουν διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και φυσικά έχουν προσωπικό συμφέρον να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, έλα στα Element!

Κλείσε ενημερωτικό ραντεβού εδώ:

Previous
Previous

Black Friday 2023

Next
Next

Μεσοθεραπεία Καθαρισμού & Ανάπλασης dermalogica