Black Friday 2023

Γράφει ο Γιάννης Καπνίδης.

Ακόμα και μετά από χρόνια παραμένουμε τo κέντρο που κάνει αληθινή Black Friday, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, με πραγματικά προσβάσιμες χρεώσεις! Φέτος ξεκινάμε από 19€ στη laser αποτρίχωση, με αποκορύφωμα το αγαπημένο σας “πόδια, μασχάλες, μπικίνι” με 69€/συνεδρία και δώρο μεσοθεραπεία προσώπου για κάθε συνεδρία που αγοράζετε!

Επιπλέον φέτος θα δείτε συνδρομητικά πακέτα που θα σας εξασφαλίσουν χαμηλή χρέωση Black Friday… για όλο το χρόνο!

Θέλεις και άλλα;Το πρόσωπο θα έχει την τιμητική του γιατί φέτος θα δείς για πρώτη φορά τις πιο luxury θεραπείες, μόνο με…25€. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες One Price θα μπορούν να προαγοραστούν μόνο με 19€.

Και στο μασάζ όμως θα βρεις αγαπημένα rituals 90 λεπτών με 36€ μόνο και σε πακέτο, μόνο με 30€! Και η αγαημένη σου Monoi χαλαρωτική μάλαξη, μόνο 19€!

Όπως πάντα, ό,τι αγοράσεις είναι 100% εγγυημένο: δεν έχει ΠΟΤΕ ημερομηνία λήξης, ενώ αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι αγορές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο ηλεκτρονικά, στο www.goelement.gr, όσο και στη reception μας. Οι κρατήσεις των προαγορασμένων ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο online!

Τα link των αγορών θα ανοίξουν την Πέμπτη 23/11 στις 20:00 το βράδυ στο www.goelement.gr/blackfriday και θα μείνουν ανοικτά για 24 ώρες.

Previous
Previous

Skin Hub - Η νέα εποχή!

Next
Next

Brand Ambassadors